Lisätiedot

Koirista tietoa TÄÄLTÄ

Jenna Piispanen
Suonenjoki
piispanen.jenna@gmail.com

maanantai 6. huhtikuuta 2015

5vk

5viikkoa tänään täynnä. Pennut ovat kasvaneet hirveää vauhtia ja ovat isoja jytkyjä! Varsinkin Kalevi on melko iso poika. Joka päivä olemme ulkoilleet useasti. Pennut rakastavat temmeltää pihalla, eivät arastele uusia asioita ollenkaan. Naapuritkin ovat käyneet pihalla ihastelemassa pentuja. Pennut menevät hännät heiluen, avoimesti luokse :)

Tämän päivän painot:
Musta "Wishmaster" 3990g
Sininen "Gatekeeper" 4350g
Violetti "Amaranth" 3910g
Punainen "Bittersweet" 3530g
 Vaaleanpunainen "Stardust" 4000g

Pennuille annan ruoan 4 kertaa päivässä. PentuNEUta, jauhelihaa, kermaviiliä, kananmunan keltuaista. Myös olen antanut maistella hirvenluita =) Tuntuu olevan pentujen suurta herkkua pureskella kunnon lihaa! 

Varasin myös pentuetarkastuksen joka on 16.4 torstaina. Samana päivänä on Wandan ekan pentueen (Mihela's O-pentue) 2v syntymäpäivä! <3

Pentujen luonteessa ei ole kamalasti edes eroja, kaikki ovat todella rohkeita, iloisia ja avoimia. Siitä olen todella tyytyväinen :) Olen antanut pennuille paljon uusia hyviä kokemuksia ja ovat nähneet paljon eri ihmisiä.

Päivät menee nukkuen, temmeltäen ja syöden. Nämä viimeiset 2viikkoa on varmasti todella haikeat, pentuihin kun kiintyy niiiiin kovasti.. *niisk* <3

Justiina

Kalevi

Pekka

Sirpa

Hilima


Hilima

Sirpa

Pekka




Naapuritkin käy ihastelemassa vauvoja

Wanda ja Pekka

Sirpa

Hilima

Kalevi








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti